beats by dre cheap

preporuka

Ovo je nesto sto obavezno morate isprobati! (vidi sliku lijevo)


Durex-ov Vibrations Ring, spravica za one koji vole eksperimentisati u seksu. Igrackica je jako jednostavna, efikasna i FUL KUL!

Prstencic od (pretpostavljam) latexa, te majusna ovalna spravica od plastike koja vibrira. Valjda je sasvim jasno gdje prstencic jedino moze doci :), a ovalna spravica (ne znam kako drugacije da je nazovem) koja ima mali prekidac, dodje na stratesko mjesto (dame znaju o kojem mjestu pricam), te kada se ukljuci vibrira nekih 20 minuta (ovdje dodje smajli koji prevrce oci u ekstazi i govori OHH OHH)
.
Nabaviti se moze u DM-u, dosad jedino mjesto gdje sam nasla da ima, a cijena u Hrvatskoj mu je nekih 50kn. Koliko kosta u BiH nisam uspjela doznati, ali cim saznam napisat cu.

Isprobano, provjereno efikasno i interesantno, sta vise da kazem osim da je toliko dobar (bez uvrede mojoj boljoj polovici), da nije bilo potrebe da iskoristimo svih 20 minuta koliko baterije traju 

Maksimalan uzitak i za njega i za nju.

Iako je On u pocetku malo cudno reagovao na pomisao primjene elektricne spravice neposredno na njegovom "herkulesu", uspjela sam ga nagovoriti, i mislim da nije zazalio. (Na moju adresu nisu stigle primjedbe)


Ovaj ranojutarnji "erocki unos" zavrsavam definicijom durexove spravice, koja je mom dragom pala na pamet nakon jedne pijanke (oko 4 ujutro):

"Znas, on se natakari na mesinu, i onda skupa s mesinom u zeni drhti..."

 

Dragi Blože,...
http://chuftica.blogger.ba
08/12/2006 07:08